Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen.
Kursinnhold
I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling. Her får dere blant annet en innføring i generell mikrobiologi og blir kjent med aktuelle mikrobiologiske farer i ulike produksjoner. I dette webkurset kjøres det en gjennomgang på hvilke krav det er i regelverket når det gjelder prøvetakning og viktigheten av risikobasert prøvetakingsplan. I tillegg vil det bli en grundig gjennomgang på hvordan man tolker en analyserapport.
Målgruppe
Dette kurset passer for alle som jobber innenfor fagfeltet kvalitet og mattrygghet.
Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne
Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha fått en større forståelse for generell mikrobiologi samt mer kunnskap om oppsett av prøvetakingsplan og tolkning av mikrobiologiske resultater.
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs.
Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Foredragsholder
Hildegunn Iversen
Senior Fagkonsulent Mattrygghet
Hildegunn har en master i mattrygghet og en doktorgrad innenfor mikrobiologi fra NMBU. Hun har bakgrunn som forsker innen feltet Enterohemorrhagisk E. coli (EHEC) og som konsulent hos Senter for mattrygghet. I tillegg har hun vært bedrifts- og KSL-revisor på oppdrag fra Stiftelsen Norsk Mat.
Ta kontakt for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com