Webinar - Tolkning av analysesertifikatet
Vi inviterer til webinar om tolkning av anlaysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!
Etter endt webinar vil du få bedre forståelse av analysesertifikatet.
Det er også et krav i BRCGS-standarden at analyseresultatene fra laboratoriet er forstått og resultatene følges opp.
Webinaret passer for deg som er mottaker og har vurderingsansvar av analysesertifikatet.
Etter webinaret er det avsatt 15 minutter til spørsmål. For å sikre at vi får besvart alle spørsmål er maksimalt deltagerantall satt til 30.
Innhold
- Introduksjon av overordnet regelverk for næringsmidler
- Forstå analysesertifikatet
o Definisjoner og begreper
o Bare noen bokstaver og tegn?
o Resultat, grenseverdier og måleusikkerhet
Med oss har vi også to av våre dyktige kundeveiledere:
Ida Kasbo, Kundeveileder på mikrobiologisk avdeling
Hanne Abildgaard, Kundeveileder på kjemisk avdeling
Send gjerne inn spørsmål du har til analysesertifikatet generelt, på mail til oss: foodconsulting@eurofins.no.
Webinaret holdes gjennom GoToWebinar, du vil motta en link på e-post i forkant av webinaret.
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Les mer om bedriftsinterne modulkurs.
Varighet
1 time og 15 minutter (inkludert spørsmål og svar)
Foredragsholder
Erlend Restad
Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Erlend Restad har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. Erlend er utdannet sivilingeniør i Kjemi og bioteknologi fra NTNU.
Kontakt oss for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com